KRİTİK MAÇA SAATLER KALDI

Spor Toto 1. Ligin 22. Haftasında Eskişehirspor bu akşam Abalı Denizlispor’u konuk ediyor. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada kırmızı şimşekler rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

KRİTİK MAÇA SAATLER KALDI
18 Şubat 2019 Pazartesi 15:07

Spor Toto 1. Ligin 22. haftası Eskişehirspor ile Abalı Denizlispor arasında oynanacak zorlu mücadele ile kapanacak. Karşılaşma öncesi yeşil siyahlılar 46 puanla lider durumda bulunurken, Eskişehirspor ise kritik karşılaşma öncesi 23 puanla 14. yer alıyor. Siyah kırmızılar ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışı sürdürmek isterken Denizlispor ise en yakın rakibi Gençlerbirliği ile puan farkını 5’e çıkarmayı hedefliyor.

-Eskişehirspor Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Eskişehirspor'un sahasından Denizlispor'u konu kedeceği maç saat 19.00'da oynanacak.  Bu zorlu maç beIN SPORTS'tan canlı olarak yayınlanacak.

-Karşılaşmanın hakemi belli oldu

Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanacak Eskişehirspor - Denizlispor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcı hakemler ise Serdar Diyadin  ve Selahattin Altay yapacak. Dördüncü hakem ise Burak Şeker olacak.

-Maça yoğun ilgi

Siyah kırmızılı futbolseverler  satışa çıktığı ilk günden bu yana biletlere yoğun ilgi gösterdi. Kombinelerle birlikte yaklaşık 25 bin biletin satıldığı öğrenilirken, bu rakamın bu akşamki maç saatine kadar 30 bine ulaşması bekleniyor.

-Diri uyarıda bulundu 

Kritik karşılaşma öncesi Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri taraftarlara uyarıda bulundu. Diri, "Bugün 19.00’da belki de tekrar PlayOff hayallerimiz başlayacak. Bu hayallerimizin devam edebilmesi için en büyük destekçi bizleriz. Tahriklere kapılmadan, tribünde son nefesimize kadar armamızı destekleyelim. Maç öncesi ve sonrası gördüğümüz Denizli taraftarına yardımcı olalım" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.