KREDİMİZ KALMADI

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, “Bizim kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda puan kaybetme gibi bir kredimiz kalmadı" dedi.

KREDİMİZ KALMADI
13 Ocak 2017 Cuma 15:42

Bugün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, sezonun ikinci yarısının özellikle bu ligde daha zorlu geçeceğini belirterek,  “Bizim kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarda puan kaybetme gibi bir kredimiz kalmadı. Altınordu maçını kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok” dedi.
EKSİKLERİMİZİ GİDERDİK
Özalan, “Kamp dönemi bizim için gayet verimli geçti. Ligin ilk yarısında gördüğümüz bazı eksikliklerimizi gidermek için zamanımızı iyi değerlendirdiğimiz düşünüyorum” dedi. Sezonun ikinci yarısının daha zorlu geçeceğini söyleyen Özalan, “Futbolcularıma bu sezonun ikinci yarısının daha zorlu geçeceği konusunda sık sık uyarılarda bulundum. Onlarda durumun farkında sahaya çıkıp elimizden gelen tüm mücadeleyi sergilemek zorundayız” dedi.
ALTINORDU GENÇ BİR RAKİP
Sezonun genelinde rakibin çok fazla önemi olmadığını önemli olanın Eskişehirspor’un kendi futbolunu sahaya yansıtması olduğunu belirten Özalan, “Altınordu genç bir rakip. Sahanın tamamında mücadele eden bir görüntüleri var. Ancak her ne olursa olsun bizim de en az rakibimiz kadar koşarak maçı kazanmamız gerekiyor. Altınordu karşılaşmasında galibiyetten başka bir düşüncemiz ve seçeneğimiz yok futbolcularımızda bunun farkında” diye konuştu.
ONLAR İÇİN ŞANS
Altınordu karşılaşmasında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek olan Tarık ve Kamil’in yanı sıra kart cezası nedeniyle yine forma giyemeyecek Boffin’in yokluğunun kendileri için önemli bir dezavantaj olduğunu belirten Özalan, “Her 3 futbolcumuzda sürekli forma giyen futbolcu. Bu futbolcularımızın yokluğunu elbette arayacağız. Ancak onlar yerine görev alacak futbolcularımızın da en az onlar kadar oynaması gerekiyor. Böyle durumlar bazı futbolcular için şans olabilir. Bende formayı bu şekilde aldım. Umut ediyorum ki Altınordu maçında forma verdiğimiz futbolcular bu beklentilerimize karşılık vererek formayı alırlar” dedi.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.