KIRMIZI ŞİMŞEKLER ALTINORDU’YA KONUK OLUYOR

Eskişehirspor sezonun son maçında Altınordu'nun konuğu olacak

KIRMIZI ŞİMŞEKLER ALTINORDU’YA KONUK OLUYOR
20 Mayıs 2017 Cumartesi 11:11

Eskişehirspor, Altınordu deplasmanına konuk oluyor. TFF 1. Lig'de son hafta tüm takımların akıbeti belli oluyor. Üst lige terfi edenlerin belli olduğu lige Eskişehirspor play-off etabına kalmayı garantilerken, Altınordu kritik pozisyonda yer alıyor. Son haftalarda kaybetmeyen Altınordu lig sıralamasında hızla yükseldi ve bu maçı kazanarak play-off sıralamasına girmek istiyor.

Altınordu-Eskişehirspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Bornova İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını ise Serdar Diyadin ve Samet Çavuş yapacak. Bugün saat 18.30'da başlayacak Altınordu-Eskişehirspor maçı TRT Spor'dan canlı izlenebilecek.

Süper Lige doğrudan çıkan takımlar Yeni Malatyaspor ve Sivasspor olurken, sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Eskişehirspor ise hedefine ulaşamadı. Play-off'lara katılmayı garantileyen Es Es, yükselmek için play-off maçlarını oynayacak ve kazanması halinde yükselen son takım olacak. Diğer yandan İzmir ekibi Altınordu da play-off'lara kalmak istiyor ancak ligde bu sıralamanın hemen altında yer alıyor. Altınordu kazanırsa rakiplerinin aldığı sonuca göre play-off'ta yer almaya hak kazanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.