"KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ!"

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya kulübe gelir getirmek adına başlatılan “Gücümüzü Adından Alacağız” kampanyası ilginin yüksek olduğunu söyledi.

"KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ!"
13 Temmuz 2019 Cumartesi 11:30

Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya kulübe gelir getirmek adına başlatılan “Gücümüzü Adından Alacağız” kampanyası ilginin yüksek olduğunu söyledi. Böyle vefalı bir şehrin takımını yok etmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini aktaran Topkaya, “Gücümüzü Adından Alacağız kampanyası Eskişehir’imizin atasına, devletine, milletine ne kadar bağlı olduğunu da göstermiştir. Ata'mızın isminin yanı sıra şehitlerimizin de isminin yazdırılması için talepler var. Böyle vefalı bir şehrin takımını yok etmeye gücünüz yeter mi sandınız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.