Kimse sizden 3 puan beklemiyor mücadeleniz daha değerli

Pazar günü deplasmanda şampiyonluk adaylarından Gençlerbirliği ile karşılaşacak Eskişehirspor’da bir kez daha gençler sahne alacak.

Kimse sizden 3 puan beklemiyor mücadeleniz daha değerli
24 Ağustos 2018 Cuma 18:02

Eskişehirspor’da lisans sorunu çözülemiyor. Bu hafta yapılan çalışmalardan da sonuç çıkmayınca, Eskişehirspor Pazar günü saat 19.15’te deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasına bir kez daha gençler ile çıkacak. Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor ile oynanan karşılaşmada Eskişehirspor taraftarlarının takdirlerini toplayan Eskişehirsporlu genç futbolcular bu kez oldukça dişli bir ekip karşısında müdahale edecek.

Hafta içi çözülmesi bekleniyor

Gençlerbirliği maçına da yetişmeyen lisansın önümüzdeki hafta çözüleceği öğrenildi. Kulüp yetkilileri Nabi Avcı ile Başkan Halil Ünal’ın görüşmesinden olumlu sonuç doğa bileceği ve sorunun hafta içinde çözülmesinden umutlu olduklarını vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.