Kazım Kurt “Her zaman destek olmaya hazırız”

Odunpazarı Belediye Başkanı Selkaspor’u ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Mert Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Kazım Kurt “Her zaman destek olmaya hazırız”
24 Temmuz 2018 Salı 13:08

Yeni sezon öncesi Beton Adamlar’a başarı dileklerinde bulunan Kazım Kurt, “geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da takımımıza ulaşım desteği sağlayacağız” dedi. Bu sezon Avrupa Kupalarında şehrimizi temsil edecek olan Beton Adamlar için ihtiyaç duyulduğu her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Kazım Kurt, Odunpazarı Cam Sanatları atölyesinde yapılan bir kupayı Mert Kaya’ya hediye ederek, “kupaların devamını takımımızdan bekliyoruz” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Mert Kaya ise “Kulübümüze ve şehrimizdeki sporun gelişimine gösterdiği desteklerinden dolayı Kurt’a teşekkür ediyoruz” diyerek, Kazım Kurt’un isminin yazılı olduğu formayı hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.