KARLAR DÜŞER...

Ligin 21 haftasında kendi sahasında Altınordu’yu konuk eden Eskişehirspor rakibini 3-0’lık skor ile mağlup etti. Eskişehirspor’un golleri 10. ve 56. dakikalarda Metehan Demir 80 dakikada ise penaltıdan Feyzi Yıldırım’dan geldi.

KARLAR DÜŞER...
08 Şubat 2020 Cumartesi 18:09

Ligdeki son 3 karşılaşmada kalesini gole kapatan Eskişehirspor, Altınordu karşılaşmasında da bu geleneği bozmadı. Rakibine neredeyse pozisyon vermeyen Kırmızı Şimşekler 3-0’lık net bir galibiyet ile Altınordu’yu mağlup ederken puanını 16’ya çıkardı. Metehan Demir ve Feyzi ile sonuca ulaşan Kırmızı Şimşekler buz gibi havada sergiledikleri mücadele ile bir kez daha taraftarların gönlünü fethetti. 90 dakika boyunca soğuk havaya aldırış etmeden takımlarını destekleyen Eskişehirspor taraftarlarının da alınan galibiyette büyük katkısı oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.