Kanoda büyük heyecan sona erdi

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası 3-5 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirildi. Birbirinden heyecanlı müsabakaların gerçekleştirildiği yarışlarda 281 sporcu derece alabilmek için kürek çekti.

Kanoda büyük heyecan sona erdi
05 Ağustos 2018 Pazar 16:43

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamuca’da hayata geçirilen Sarısungur Göleti su sporlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen şampiyonalardan sonra Kano Federasyonu tarafından büyük beğeni toplayan Sarısungur Göleti, bu sene de Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası yarışlarına ev sahipliği yaptı. 3-5 Ağustos tarihleri arasında15 şehirden 27 takımın yarıştığı Durgunsu Türkiye Kupası yarışlarında şampiyonlar kupalarını aldı.

281 sporcunun kürek çektiği yarışlarda Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’de 23 sporcu ile yarışmalara katıldı.

Ödül töreninde konuşan Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı bu yıl da Eskişehir’de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Kabakçı “Etkinliğimizin gerçekleşmesinde büyük bir misafirperverlik örneği gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz. Durgunsu anlamında Türkiye’deki sayılı göletlerden birini Eskişehir’e kazandırmışlar. Bizlerde Kano Federasyonu olarak bugün Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nı tamamladık” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen ise “Öncelikle sizleri Eskişehir’de misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. İnanıyorum ki burada kürek çeken tüm sporcularımız uluslararası yarışlarda ülkemiz adına başarılara imza atacaklardır” dedi.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından şampiyonayı temsilen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e hediye edilen kano maketini ise Başkan Büyükerşen’i temsilen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen’e verildi.

Kupa Sıralamaları

Büyük Erkekler

  1. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
  2. Samsun İlkyardım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü
  3. Rize Gündoğdu Su Sporları Kulübü

Büyük Bayanlar

  1. Rize Gençlik ve Spor Kulübü
  2. İstanbul Tuzla Denizyıldızı Spor Kulübü
  3. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü

Genç Erkekler

  1. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
  2. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü
  3. Adana Gençlik ve Spor Kulübü

Genç Bayanlar

  1. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü
  2. Kocaeli Şişecam Çayırova Spor Kulübü
  3. Adana Gençlik ve Spor Kulübü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.