Jeff Ayres Eskişehir Basket’te

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket, CSKA Moskova’dan Jeff Ayres’ı kadrosuna kattı.

Jeff Ayres Eskişehir Basket’te
12 Ağustos 2017 Cumartesi 15:55

Son transfer oldu

Süper Lig’de bu sezon hedefini ilk 8 olarak belirleyen Eskişehir Basket transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah Kırmızılı ekip son olarak NBA’de 7 yıl forma giyen Jeff Ayres’ı kadrosuna kattı. 4-5 ve pozisyonlarında forma giyebilen 30 yaşındaki oyuncu son olarak Avrupa’nın önde gelen kulübü CSKA Moskova’da forma giyiyordu. Başarılı oyuncu 2014 yılında NBA ekiplerinden San Antonio Spurs ile NBA şampiyonluğu da yaşadı. Eskişehir Basket bu Ayres transferinin ardından, transfer sezonunu kapattığını açıkladı.

NBA şampiyonluğu var

Eskişehir Basket Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Takımımız, kadrosuna 1987 doğumlu 2.08m boyundaki Jeff Ayres'i katarak 2017/2018 sezonu için kadro çalışmalarını tamamlamıştır.2009 yılından itibaren sırasıyla Portland Trailblazers, Indiana Pacers, San Antonio Spurs ve Los Angeles Clippers takımlarında bulunmak üzere toplam 6 sezon ve 237 maçta NBA'de boy gösteren Ayres, ayrıca 2014 yılında San Antonio Spurs ile NBA şampiyonluğu da yaşamıştır.”

CSKA’dan transfer

“2015/2016 ve 2016/2017 sezonlarının bir bölümünü Amerika'da D-League'de geçiren tecrübeli oyuncu, geçen sezon ise Avrupa'ya gelerek CSKA Moskova takımıyla 4 Euroleague maçına çıkmış ve 9.2 dakikada 6 sayı 4.75 ribaund ortalamaları tutturmuştur. 5 ve 4 numaralı pozisyonlarda görev alabilen Jeff Ayres'e Eskişehir Basket ailesine hoşgeldin der, yeni sezonda kendisine başarılar dileriz.”    
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.