J. Rowland Türkçe’ye alıştı

Eskişehir Basket'in yeni transferlerinden ABD'li oyun kurucu Earl Jerrod Rowland'ın tekerleme söylemeye çalışması eğlenceli anlara sahne oldu.

J. Rowland Türkçe’ye alıştı
10 Ekim 2017 Salı 12:10


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yeni takımlarından Eskişehir Basket'in sezon başında Rusya’nın Khimki takımından transfer ettiği E.J. Rowland, takıma alıştı. Kısa sürede takım arkadaşlarıyla uyum sorununu gideren Rowland, antrenmanlarda da neşeli tavırlarıyla dikkat çekiyor. Oyun kurucu pozisyonunda görev alan 1.88 boyundaki deneyimli oyuncunun tekerleme söylemeye çalışması hem kendisini hem de takım arkadaşlarını kahkahaya boğdu. Caner Erdeniz ile birlikte ‘Bir berber bir berbere gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş’ tekerlemesini defalarca söylemeye çalışan Rowland, ilk olarak bunu beceremedi. Tekerlemeyi birkaç kez tekrarlayan Rowland, ardından telefon yardımıyla söylemeyi başardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.