İzzet Erdoğan'dan taraftara mesaj

Eskişehirspor Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, İstanbulspor mağlubiyetinin gereğinin yapılacağını söyledi.

İzzet Erdoğan'dan taraftara mesaj
21 Ocak 2018 Pazar 10:41

TFF 1. Lig'in ikinci yarısına kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor ile karşılaşan Eskişehirspor, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Eskişehirspor'un tek golünü defans oyuncusu Felix kaydetti.

Takımın 90 dakika boyunca isteksiz ve formsuz olması taraftarın tepkisine neden oldu. Devre arasında alacakları ödenen ve Antalya'da kamp yapan takım, sahada hiçbir varlık gösteremedi.

Eskişehirsporlu futbolcuların oyununa Sportif Direktör İzzet Erdoğan da tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdoğan, "Büyük Eses taraftarından bugün verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgün olduğum gibi gerekenin yapılması için elimden geleni yapacağımdan kuşkunuz olmasın" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.