İŞTE DAYANIŞMA BUDUR

Belediye –İş Sendikası ve Belediye Çalışanları Derneği, bayram öncesi alkışlanacak bir harekete imza attı. 11 aydır maaş alamayan Eskişehirspor çalışanlarına bayram öncesi ödeme yapılabilmesi için belediye işçileri seferber oldu. Toplanan yardımlar çalışanlara ulaştırıldı.

İŞTE DAYANIŞMA BUDUR
23 Haziran 2017 Cuma 09:56

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nin, Eskişehirspor’da yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle 11 aydır maaş alamayan 45 kulüp çalışanı için başlattığı yardım kampanyasına Belediye-İş Sendikası ile Belediye Çalışanları Derneği duyarsız kalmadı. Kampanyaya destek olmak isteyen Belediye-İş Sendikası, temsilciliklerinde stant açtı.  Kampanyaya Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı personeli ile ESKİ çalışanı 1113 kişi destek oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile belediye bürokratlarının da destek verdiği kampanyada toplanan 10 bin 182 TL nakdi yardım ile gıda yardım kolileri, kulüp çalışanlarına iletilmek üzere Belediye-İş Sendikası Şubesi Başkanı Güney Demirdaş ve Belediye Çalışanları Derneği Başkanı Aysun Doğramacı tarafından Altes Tribün Lideri Erkan Koca’ya teslim edildi.

İŞÇİNİN ÜZERİNDEN TASARRUF OLMASIN

Belediye -İş Sendikası Şubesi Başkanı Demirdaş, bir emek örgütü olarak kulüp çalışanlarının 11 aydır maaş alamamalarının kendilerini çok üzdüğünü belirterek Eskişehir Taraftarlar Birliği tarafından başlatılan kampanyaya ‘çorba da bizim de tuzumuz olsun’ diyerek destek olmak istediklerini söyledi. Sendikası üyesi çalışanlar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileten Demirdaş,  “Yağmur çamur demeden kulüp için çalışan, alın teri döken emekçi arkadaşlarımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedik. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’ne de başlattıkları bu kampanyadan dolayı teşekkür ederiz.  Umarım bundan sonraki süreçte bir tasarruf olacaksa bu çalışanlardan, emekçilerden değil de milyon dolarlık futbolcular üzerinden olur.’” dedi.

BELEDİYE İŞÇİLERİNE TEŞEKKÜR

Altes Tribün Lideri Erkan Koca, belediye çalışanları başta olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile belediye bürokratlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, yardımların es kısa sürede kulüp çalışanları iletileceğini aktardı. Koca, ayrıca tüm Eskişehirlileri kampanyaya destek olmaya davet etti.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.