İLDİZ: UMUTLA BAKIYORUZ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, tesislerde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İldiz, “İnşallah kalan üç haftayı en iyi şekilde değerlendiririz. Eskişehirspor ikinci yarıya daha umutla bakar” dedi.

İLDİZ: UMUTLA BAKIYORUZ
08 Aralık 2017 Cuma 11:58

İldiz, yeni yönetimle ilgili “Hayırlı olsun. Halil Başkan son dereceli tecrübeli bir başkan. Diğer yönetimle gelmiştik. Kendileri kongreden hemen sonra sağ olsun beni aradı. Gereken konuşmaların hepsini yaptık. Bundan sonra Eskişehirspor’un saha içinde ve saha dışında sağlıklı bir yapıya kavuşması için elimizden geleni hep birlikte yapmaya çalışacağız” dedi.

“KALAN ÜÇ HAFTAYI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Eskişehirspor’un son üç haftasını değerlendiren İldiz, “Bizim geldiğimiz dönemden itibaren bakarsanız bir tek saha neticesi açısından olsun, sahadaki mücadele açısından olsun hemen hemen tüm müsabakalarımızda tam skorlar yansımasa bile Eskişehir’e yakışır şekilde mücadele etmeye çalıştık. Hatırlarsanız Adana maçımız vardı. Kötü goller yiyince birazcık demorize olmuştuk. Onun dışındaki tüm müsabakalarda Eskişehirspor’da gerçekten ciddi şekilde mücadele ettik. Son haftalarda bunu neticeye de yansıtmaya başladık. Hem takım savunması anlamında… Farkındaysanız artık çok öyle gol yemiyoruz. Averajanımız ilk defaya artıya geçti. Puan anlamında da baktığınız zaman en azından biraz nefes aldık. Yeterli mi? Değil hiçbir şekilde. Önümüzde üç tane maç var. Pazartesi en önemli müsabakalarımızdan bir tanesi. Tuzu kuru, çok ters bir takımla oynayacağız. Çok ciddi oynamamız gerekiyor Gaziantepspor maçında. Arkasından deplasman, son maç inşallah yine Adanaspor ile oynayacağız. Bunlar çok önemli müsabakalar. Futbolcu arkadaşlarımızla biraz önce tekrar onları konuştuk. Çok ciddi olarak işimize devam etmek zorundayız. İşimizi iyi yapmak zorundayız. Üzerine katmak zorundayız. İnşallah kalan üç haftayı en iyi şekilde değerlendiririz. Eskişehirspor ikinci yarıya daha umutla bakar” ifadelerini kullandı.

“GAZİANTEP MAÇINA ODAKLANDIK”

İldiz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Şuanda bizim tamamen odaklandığımız nokta Pazartesi günü oynayacağımız Gaziantepspor maçı. Sahamızda, seyircimiz önünün de tüm camia olarak tek yürek olmak istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız sahaya çıkıp ellerinden geleni yapacaktır. Eksiklerimiz var. Aykut ve Kaan cezalı ama sonuç olarak Eskişehir’in bir kadrosu var. Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız da gereğini yapacaktır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.