İLDİZ; GERİYE KALAN MÜSABAKALARDA BİR SERİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ

İLDİZ; GERİYE KALAN MÜSABAKALARDA BİR SERİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ
15 Mart 2018 Perşembe 16:51

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.  İldiz, Pazar günü Ankaragücü ile oynanacak maç ile ilgili, “Son derece zorlu bir müsabaka olacak. Kalan bütün maçlar her takım için çok zor. Çok istemek lazım. Geçen hafta oyuncu arkadaşlarım çok istedi. En iyi mücadelelerde bile, ferdi hatalar olunca beklenmedik neticeler olabiliyor” dedi.

“İmkanlar ölçüsünde inanılmaz mücadeleler vermeye çalışıyoruz”

Kısıtlı ve sıkıntılı bir kadroya sahip olduklarını söyleyen İldiz, “Bizim ligdeki konumuz belli. Bugünü kadar elimizdeki imkanlar ölçüsünde inanılmaz mücadeleler vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman istediğimiz neticeler alıyoruz. Zaman zaman olmuyor. Ama bana göre oyuncu arkadaşlarım bu maçta da çok iyi mücadele edeceklerdir” dedi.

“En büyük sıkıtımız kadro derinliğimizin olmaması”

“Elimizden geldiğince kalan müsabakalar içinde Eskişehir’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyen İldiz, “Belli bir kadromuz var. Hafta üç maç, üç maç, zaman zaman sıkıntılar oluşturuyor. Artı en büyük sıkıntımız kadro derinliğimizin olmaması. Bu da müsabakalar yansıyor. Aşırı istediğimiz müsabakalarda ferdi hatalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hiçbir zaman puan hesabı yapmıyorum…”

Kalan maçlarda başka bir seri yakalayarak ligi rahat yerde bitirmek istediklerini söyleyen İldiz, “Aynı kadro ile daha önce de beşte dört yaptık. Bu nedenle kalan maçlarda başka bir seri yakalayarak ligi rahat yerde bitirmek istiyoruz. Puan hesabı hiçbir zaman yapmıyorum. 39 veya 40 yapan takımlar kurtarıyor. Aşağıda kalanlar gidiyor. İstatistik bunlar kanun değil ama yıllardır bu böyle. Daha fazlasını da alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.