İldiz: Eskişehirspor için yeni bir dönem başlıyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz sezonun ikinci yarısı ile birlikte Eskişehirspor için yeni bir dönemin başlayacağını söyledi.

İldiz: Eskişehirspor için yeni bir dönem başlıyor
18 Ocak 2018 Perşembe 13:05

Antrenman öncesinde tesislerde açıklamalarda bulunan İldiz yönetime çabalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Daha sonra şehitler nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getiren İldiz Eskişehirspor’un ligin ikinci yarısında kalkınma dönemine gireceğini söyledi. İldiz açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Artık Eskişehirspor için yeni bir dönem başlıyor. İkinci devre taraftarımızın desteği ile inşallah ikinci bir yarı geçireceğimizi düşünüyorum. Bu nedenle herkesi cumartesi günü oynayacağımız maça davet ediyorum. Dorukhan semih cezalı onun dışında Andaç bu hafta kadroda olmayacak sakatlığından dolayı. El birliği ile Eskişehirspor camia olarak hep birlikte bir kalkınma dönemine gireceğiz”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.