İldiz: Aşağı bakarsanız düşersiniz!

Teknik Direktörü Yücel İldiz, sezon sonuna kadar her maçın önemli olduğunu belirterek, zorlu bir maç programının kendilerini beklediğini söyledi. İldiz, "Aşağı bakarsanız, düşerseniz. Aşağı baktığınızda 7 puan yukarı baktığımız zaman da 7 puan. Biz maç maç bakıyoruz. Her maça ayrı önem veriyoruz."dedi.

İldiz: Aşağı bakarsanız düşersiniz!
15 Şubat 2018 Perşembe 13:49

Eskişehirsporumuz, Spor Toto 1.Lig’in 22.haftasında karşılaşacağı, Ümraniyespor maçı hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yaklaşık 80 dakika süren antrenman, ısınma hareketleri ile başladı.Koordinasyon çalışması ile devam eden antrenman, taktik maç ile son buldu.

Antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Giresunspor maçını değerlendirdi. İldiz, “İçeride sahamızda muhteşem seyircimizle birlikte kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıktık. Son derece stratejik bir maçtı. Akıllıca oynadığımız düşünüyorum. Seyircimizle de bütünleşmemiz gerekiyordu. İyi bir maç çıkardık ama bu maç geride kaldı. Bütün oyuncularım görevlerini yerine getirdiler. Artık takım oyunu oynamaya başladık. Hatasıyla sevabıyla bütün oyuncularımız ellerinden gelini yaptı.” dedi.

 Zorlu bir maç programının Eskişehirspor’u beklediğine dikkat çeken İldiz, “Önümüzde zorlu bir İstanbul deplasmanı var. Liderle oynayacağız. Sahalarında maç kaybetmiyorlar. Ümraniye maçı çok önemli. Biz de çıkışımızı devam ettirmek zorundayız. Sakat ve cezalı oyuncu olmadan bu zorlu maç serisini atlatmak istiyoruz. Durursak sıkıntıya düşeriz. Kamuoyunda, camiada iyi bir hava yakaladık. Bunu devam ettirmek zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Sezon sonuna kadar her maçın çok önemli olduğunu belirten İldiz şöyle devam etti: “Her puan çok önemli. Artık dalgalanma yaşamak istemiyoruz. Elimizden gelenin en iyi yapmak istiyoruz. Aşağı bakarsanız, düşerseniz. Aşağı baktığınızda 7 puan yukarı baktığımız zaman da 7 puan. Biz maç maç bakıyoruz. Her maça ayrı önem veriyoruz. Şuan baktığımız Ümraniye maçı. Nasıl galip gelebiliriz? Bunun yollarını arıyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.