HOŞ GELİYORSUNUZ

Yarın oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde ETB Başkanı Murat Diri yazılı bir açıklama yaparak dostluk mesajı verdi.

HOŞ GELİYORSUNUZ
07 Nisan 2017 Cuma 06:42

Ligin 27. haftasında yarın oynanacak olan Eskişehirspor Adana Demirspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri dostluk mesajı verdi. Yazılı açıklamada öncelikli olarak Eskişehirspor Taraftarlarına Göztepe maçı ardından verilen cezayı eleştiren Diri, “Eskişehir - Göztepe maçından sonra Tribünlerimizin bazı bölümlerine kapama cezası verildi. Geçen hafta tüm Türkiye Eskişehirspor taraftarını konuşurken, yaptığı koreografiler, besteler, bando vb. tribün güzelliklerini anlata anlata bitirememişken, bu ceza bu taraftara hiç yakışmadı” dedi.



Tribünde dostluk sahada mücadele
 Diri zorlu karşılaşmada her iki kulübün taraftarına ülke genelinde duyulan sempatiyi işaret ederek “Türk futbol camiasında nasıl Eskişehirsporumuza bir sempati varsa buna benzer bir sempati de Adana Demirspor'a karşıda vardır. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçta çok güzel görüntüler ortaya çıkmıştı. Adana sokaklarında caddelerinde iki takım taraftarları birbirine yakışır bir şekilde oturmuş hasret gidermişlerdi. "Tribünler de sonuna kadar dostluk, saha da sonuna kadar mücadele" diyor, şehrimize gelecek A.Demirspor'lu taraftarlara kazasız belasız yolculuklar diliyoruz” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.