HOCA HAKLI BEYLER

Eskişehirspor, Göztepe karşısında oynadığı şık futbolu 4 gollük bir galibiyet ile süsledi. Kaçan puanlara rağmen camiaya hedefe ulaşacakları konusunda telkin eden Denizli, bu kez konuşarak değil, sahadaki futbol ile yürekleri fethetti.

HOCA HAKLI BEYLER
19 Mart 2017 Pazar 20:35

6 maçlık galibiyet hasreti Göztepe maçı ile sona erdi. Eskişehirspor rakibi Göztepe’yi 4-0 gibi farklı bir skor ile yendi. Eskişehirspor’un ilk golü 7 dakikada Erkan’dan geldi. Erkan’ın kullandığı köşe vuruşunda Dorukhan şık bir kafa vuruşu ile rakip ağları ikinci kez havalandırırken dakika 35’i gösteriyordu. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0’lık skor ile tamamlandı. Karşılaşmanın 51. dakikasında Boffin asistinde topla buluşan Ofoedu önce kaleciyi ardından rakip defans futbolcusunu geçerek topu ağlara gönderdi 3-0. Eskişehirspor’un son golü yine bir köşe atışı organizasyonda Hasan Hüseyin acar’dan geldi. Eskişehirspor taraftarının galibiyette payı oldukça yüksekti. 25bin e yakın taraftar hiç susmadan 90 dakika boyunca takımlarını destekledi. Kırmızı Şimşekler aldıkları 3 puan ile puanını 42’ye yükselterek 3. sıraya yükseldi.   
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.