HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK

Eskişehirspor Kurucu Başkanı Aydın Begiter önemli açıklamalarda bulundu. Pazar günü takımın top başı yapacağını belirten Begiter “Bu takım hiçbir zaman kayyuma bırakılmaz” diyerek camiayı umutlu olmaya davet etti.

HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK
07 Temmuz 2017 Cuma 12:38

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen Begiter “Geçen hafta benim yaptığım görüşmeler bir hareket yaratmış olabilir. Şehrin 3 büyük dinamiğinden biri tarafından olumlu yanıt geldi. Günler geçiyor, geçen günlerin takım üzerinde bir rahatsızlığı yaratıyor. Genç arkadaşlarımız çabuk etkileniyor. Bunların aklını çelenler var. Elimizde önemli bir kadro var. Bu kadroyu tutmak için bunların parasını ödemek gerekiyor. 1 ay sonra ligler başlıyor. Bizde şimdi divan olarak karar aldık sportif direktörümüze yetki verdik. Pazar günü takımızı topluyoruz. Yönetim kurulu arkamızdan gelsin. Bu fedakârlığı göze aldık. Futbolcularımızla da birer birer görüşüyoruz. Hasan Hüseyin’in problemi vardı. O arkadaşları da rahatlatmak bizim görevimizi. Pazar günü saat 14’te Bismillah diyerek başlayacağız” dedi.
Kongre Anadolu Üniversitesi’nde
13 Temmuz Perşembe günü saat 17.30’da yapılacak olan kongrenin Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşeceğini belirten Begiter, “İnşallah bu sefer her şey güzel olacak. Bu kulüp hiç partinin organı olamaz. Bizim kapımız herkese açık. 300 binden 45 locayı satmayı başarırsak 13. 5 milyon eder. Bu para ile futbolcuların parasını ödeyebiliriz. Bu şehirde 45 locayı alacak çok büyük potansiyel var. Sanayi Odası’ndan 10 adam çıkmaz mı? Ticaret Odası’ndan 5 tane adam çıkmaz mı? Kimseden bahşiş istemiyoruz” dedi.
 
Kulüp hiçbir zaman kayyuma bırakılmaz
Kalan süre içerisinde bir çözüm bulunacağına inancının tam olduğunu belirten Begiter, “rahmetli Demirel’in söylediği gibi demokrasilerde çareler tükenmez. Bu kulüp hiçbir zaman kayyuma bırakılmaz ama öyle ama böyle” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.