Hentbol'da şampiyonlar belli oldu

Okullar arası Küçükler hentbol il birinciliği dün sona erdi. Porsuk Spor salonunda ki müsabakalarda kızlarda Dr.Halil Akkurt, erkeklerde ise Sami Sipahi şampiyonluk ipini göğüsledi…

Hentbol'da şampiyonlar belli oldu
18 Ocak 2018 Perşembe 11:09

Turnuvanın son gününde erkekler final müsabakasının aynı sıra tek devre ligi usulüne göre oynanan kızlarda final niteliğinde bir müsabaka vardı.

Erkekler final karşılaşmasında Melahat Ünügür’ü 9-4’lük skorla geçen Sami Sipahi şampiyonluk sevinci yaşadı. Çağfen üçüncü, 30 Ağustos ise küçük erkeklerde dördüncülüğü elde etti.

Kızlarda ise ilk 4 maçını da kazanan Dr.Halil Akkurt ile Battalgazi karşı karşıya geldi. Son ana kadar heyecanın yaşandığı mücadeleyi 9-7 kazanan Dr.Halil Akkurt mutlu sona ulaştı. Kızlarda Atatürk Orta Okulu üçüncü, Ticaret Odası ise dördüncü oldu.

Mücadelelerin ardından düzenlenen tören ile dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları takdim edildi.

Haber ve Fotoğraflar: Varol Alkılıçgil

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.