Hazırlıklar başlıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 10’uncu hafta maçında 10 Aralık’ta Trabzonspor’u ağırlayacak olan Eskişehir Basket’te zorlu maçın hazırlıkları yarın başlayacak.

Hazırlıklar başlıyor
04 Aralık 2017 Pazartesi 15:47

Ligin 9’uncu haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece’yi deplasmanda 72-79 mağlup eden Eskişehir Basket, 9’uncu hafta sonunda 6 galibiyet 3 mağlubiyetle 4’üncü sırada kendisine yer buldu. Siyah-Kırmızılı temsilcimiz 10’uncu haftada Trabzonspor’u konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıkları yarın yapılacak çift antrenman ile başlayacak.

Günün ilk antrenmanını sabah 10.00 ile 12.00 arasında yapacak olan ekip, önce fitness salonunda ağırlık çalışacak. Ardından salona geçecek olan ekip ilk antrenmanı bu şekilde noktalayacak. Günün ikinci antrenmanı ise akşam 18.00 ile 20.00 arasında yapılacak. Salonda yapılacak antrenmanda Trabzonspor maçının taktik çalışması yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.