HATİPOĞLU: AK PARTİ'NİN DESTEĞİNİ ALMAMIZ ŞART

Eskişehirspor eski Başkanı Nebi Hatipoğlu, mevcut durumdan kurtulmak için AK Parti'nin seçilmişlerinin desteğinin alınması gerektiğine işaret etti.

HATİPOĞLU: AK PARTİ'NİN DESTEĞİNİ ALMAMIZ ŞART
06 Aralık 2017 Çarşamba 18:37

Eskişehirspor eski Başkanı Nebi Hatipoğlu Olağanüstü Genel Kurul'da yaptığı konuşmada 1 hafta içerisinde sürdürdükleri çalışmaları anlattı. Hatipoğlu, “Bu sürece gelirken Sinan Başkana kulübü bırakıyor diye çok kızgındım. Devam ettirme umuyla konuşmadım. Kendisine senin devam etmen lazım dedim. Çünkü hem taraftar hem de camiayı bırakmaman lazım. Ancak o da, yaptıkları çalışmaları anlattı. Sezon sonuna kadar 20 milyon’a ihtiyaçları olduğu ancak kimsenin para konusunda bir yardım sağlamadıklarını söyledi. Maddi durum konusunda tıkandığını ifade etti. Kendi kararıdır, saygı duyuyorum.”

12 FUTBOLCU SERBEST KALMAK İÇİN FEDERASYONA BAŞVURDU

Sinan Başkanın devam etmemesi ve yeni bir yönetim oluşmaması nedeniyle kısa zamanda zor durumların yaşanabileceğini kaydeden Hatipoğlu, “Futbolculardan 12 tanesi Federasyona başvurmuş durumda. 7 milyon liraya ihtiyacı var. Bunlar da ilk 11 de oynayan topçular. 24 puan silme durumu önümüzde. Sezon sonunda takımı düşürmeyecek mebla 15- 20 milyon arası. Bu para toplanamıyor. 20 milyonla bu takım belki de ilk 6’ya girecek. Belki de süper lige çıkacak. Eskişehirspor’un en önemli kongresinde hiçbir milletvekili ve seçilmişleri görememek ne durumda olduğumuzu anlatıyor. Belki de bizim desteğimiz yerine onlar Sinan Başkan’a destek verselerdi belki de devam ederdi. Bu kulüp sadece Halil Ünal’a, Sinan Özeçoğlu’na Nebi Hatipoğlu’na mı kaldı. Nerede bu iş adamları? İki – üç kişiyle bu iş olmaz. Bu isimlerin değişmesi lazım. 24 puan silme cezasını ben temizleyeyim. Gerekirse cebimden vereyim yine temizliyim. Ama onu temizledim. Peki sonra gelecek -24 puanı kim temizleyecek?” diye konuştu.

İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİNİN DESTEĞİNİ ALMAK ZORUNDAYIZ

AK Parti hükümetinin desteğinin alınması gerektiğini kaydeden Hatipoğlu, “Biz arkamıza seçilmişleri alamazsak. Onların imkanlarından faydalanamazsak bir yol yürüyemeyiz. O yüzden seçilmişleri yanımıza almamız gerekiyor. Bizim büyük paralara ihtiyacımız var. Bu paraları Eskişehir’den bulma imkanımız yok. Sinan başkana çok kızgınım. Bırakmamalıydı ancak kimseyi zorlamanın anlamı yok. 1 haftada da bir yönetim çıkartamadık. Çok kısa kalıyoruz. Burada bir yönetim çıkaramasak dahi iktidar milletvekillerinin desteğini almak zorundayız. Onlarla görüşerek Eskişehirspor’un önü açılacak. Şuan çok acil 15 milyon’a ihtiyacı vardır. Eğer onu bulamazsak ilk önce 12 futbolcu serbest kalacak ardından da -24 puan ceza gelecek.” açıklamasında bulundu.

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu yaptığı konuşmada, “1 Haftada kesin bir Eskişehirspor çözümü bulunamadı. Biz yönetim olarak elimizden gelen katkıyı sağladık. Bu kulübe artık para lazım. Bunun için herkesten destek istedik. Biz kimseden katkı göremedik. O yüzden biz de yeni geleceklerin önü açılması için devam etmiyoruz. Herkes hakkını helal etsin.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.