Hasan Ayaroğlu, Aytemiz Alanyaspor'da

Alanyaspor yönetimi yapılan görüşmeler sonucunda Hasan Ayaroğlu ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Hasan Ayaroğlu, Aytemiz Alanyaspor'da
14 Haziran 2018 Perşembe 11:00

Halil Ünal, Olağanüstü Genel Kurul'da 'Bir yere gittiği yok. Bizim sözleşmeli futbolcumuz' dediği Hasan Ayaroğlu Alanyaspor ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon son haftalara kadar kümede kalma savaşı veren Aytemiz Alanyaspor transfere hızlı bir giriş yaptı. Mesut Bakkal ile sözleşme yeniledikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Akdeniz ekibi Hasan Ayaroğlu ile anlaşma sağladı.


Aytemiz Alanyaspor transferde adı sıkça üç büyükler ile anılan Emre Akbaba'nın olası bir transferi sonrasında eksiklik yaşamamak adına transferini gündemine aldığı Hasan Ayaroğlu ile her konuda anlaşma sağladı.
Alanyaspor yönetimi yapılan görüşmeler sonucunda yıldız futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Hasan Ayaroğlu'nun kısa süre içerisinde Alanyaspor'a resmi sözleşmeyi imzalası bekleniyor.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.