HALİL ÜNAL’DAN GÖREV DAĞILIMI

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, kongrede yaptığı açıklamada yeni sezonda şampiyonluk için şehrin ileri gelenlerine görev dağılımı yaptı.

HALİL ÜNAL’DAN GÖREV DAĞILIMI
01 Temmuz 2017 Cumartesi 12:11


 
Eskişehirspor’da 55.Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’unda konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, yeni sezonda takımın yeniden şampiyonluğa oynaması için tüm şehrin bir araya gelmesi gerektiğini söyledi. Kulübün 32 milyon liralık öncelikli borcunun olduğunu ve bu borcun ödenmesi takdirde yeni bir kadronun kurulması ve sezona hazırlığın başlanacağını belirten Ünal, destek istedi.
 
Eskişehirspor’un kurtuluşu için bir görev dağılımı yapan Ünal, “Yeni sezonda bu kulübü el birliği ile tekrar şampiyon yapacak isek, evet ben varım siz de var mısınız? O zaman görev dağılımı yapacağız. Sayın Bakanımız Nabi Avcı’dan transfer yasağının konuştum. Maliye’ye ödenecek taksitli borçlarımızı Ticaret Odamızdan talep ediyorum. Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt’tan Eskişehirspor kulübü tesisleri toplam gideri ve stadyum devir alındığındaki iaşe giderlerini rica ediyoruz. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’tan Eskişehirspor personelinin maaşlarını karşılamasını istiyoruz.  Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’den de Eskişehirspor’a kalacak arsaları imara açılmasında desteğini istiyoruz. Yerleri tespitli. Bu bahsettiğim orta vadeli bir plan. Hem AK Parti hem de CHP’nin ortak hareketiyle aşabiliriz. Yakışır bir yönetim kurulu oluştursak transfer yasağı konusunda gerekenin yapılacağının ben sözünü aldım.” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.