Halil Ünal: Şampiyon olacak bir kadro kurabiliyorsam bu işe girerim…

Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 13 Haziran çarşamba gününe ertelendi. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, “Ben tekrar görev aldığımda sahneye çıkarım, şampiyon olabilecek bir kadro kurabiliyorsam bu işe girerim, şampiyon yapamayacaksam da bu işe girmem. Kim istiyorsa o yapar. Ben destek olurum.”dedi.

Halil Ünal: Şampiyon olacak bir kadro kurabiliyorsam bu işe girerim…
06 Haziran 2018 Çarşamba 14:32

Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadı. Kongre salonunda basın toplantısı yapan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, kongre üyelerinin Genel Kurul’a destek vermesi gerektiğini söyledi. Ünal, “Eskişehirspor kongre üyelerinin bugün ilgi göstermesi gerekirdi. Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Hazır transfer yasağımız kalkmış, bazı sorunlarımız kaldı. Biz bunları hep beraber başarabiliriz. Kongre üyeleri, Eskişehirspor’un kongre üyesi olurken bu kulübün geleceğini planlıyor. Ama ilgi göstermediler. Gelmeyenler lütfen diğer kongreye gelsinler. Bu kulübün şampiyon olması lazım, Süper Lig’e çıkması lazım. Borcunu azaltıp, her şeyi planlayıp geldik. Hep beraber bu işi kurtaralım. Bir temayül oldu insanların ağzında. İlkinde çoğunluk sağlanmaz biz ikincisine gidelim diye. Bu hoş bir şey değil.”

HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIM

Göreve gelecek yeni başkan ve yönetime destek olacağını söyleyen Ünal, “Ben Eskişehirspor kulübüne kim adaysa sonuna kadar destek vermeye hazırım. Ben Genel Kurul kararı aldığımda aday olmadığımı söylemiştim. Benim aday olmam ya da bir başka bir arkadaşın aday olması kulübün geleceğini kurtarmaz. Bu kulübün geleceğini bir güç birlikteliği, birlik beraberlik ve şampiyon yapabilecek bir kadro kuracak yönetim ve camia kurtarabilir.”

ATILAN İMZALARLA ALAKAM YOK

Erdal Şahbaz’ın mevcut 4 futbolcuyla yaptığı sözleşmelerin hatırlatılması üzerine Ünal, “Ben o işe bakmadım. İmzaların hiçbirine bakmadım. Gelecek yönetici arkadaşlarımız aday olacakları için bu süreci yönettiler. Ama daha sonra adaylıktan vazgeçtiler. İmzalarla benim alakam yok. Ben tekrar görev aldığımda sahneye çıkarım, şampiyon olabilecek bir kadro kurabiliyorsam bu işe girerim, şampiyon yapamayacaksam da bu işe girmem. Kim istiyorsa o yapar. Ben destek olurum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.