HALİL ÜNAL: FUTBOLCULARIN ÖZÜR BORCU VAR

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, kendi saha ve seyircisi önünde İstanbulspor’a mağlup olan Eskişehirsporlu futbolcular adına taraftardan özür diledi. Ünal, kulübe mali kaynak sağlamak için Odunpazarı’nın billboardlarından sonra Tepebaşı bölgesi’nin billboardlarının da Ahmet Ataç tarafından Eskişehirspor’a verildiğini söyledi.

HALİL ÜNAL: FUTBOLCULARIN ÖZÜR BORCU VAR
21 Ocak 2018 Pazar 15:15

Efeler Gençlik Taraftarlar Derneği açılışına katılan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, dün İstanbulspor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ünal, “Bu Eskişehirspor’a mağlubiyet hiç yakışmıyor. Futbolculara da hiç yakıştıramadım dün oynadıkları oyunu. Maçtan sonra tesislere geçerek acil Yönetim Kurulu toplantısı yaptık. Bugün de oyuncuların kalanlarıyla toplantılar devam edecek. Bu kulübün geleceği ve selameti açısından elimizden ne geliyorsa gereğini yapacağız. Gerekiyorsa kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Ekonomik anlamda Eskişehirspor’u kapanıyor, borcu var gibi söylemlere inanmayın. Türkiye’de her kulüp yok olur, Eskişehirspor yok olmaz. Siz hiç merak etmeyin.”dedi.

TEPEBAŞI BÖLGESİ BİLBOARDLARI DA ESKİŞEHİRPOR’A VERİLDİ

Kulübe mali kaynak sağlama konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten Ünal, “Bu şehrin çok değerli başkanları var. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, billboardları Eskişehirspor’a verdi ve 4 milyon gibi bir rakama değerlendirdik. Dar ve sıkıntılı günümüzde, Ahmet Ataç aradı. ‘Senin için bir hazırlık yapıyorum. Sen zor günde sahip çıktın yalnız bırakmadın. Biz de billboardları sana veriyoruz.’dedi. Biz kaynak bulunuruz. Gereken ne ise yaparız. Ama siz Eskişehirpsor’a sahip çıkmayı bırakmayın. Gerçek olan Eskişehirspor. Yok olamaz. Bize yakışan galibiyetler, kupalardır. Biz zemini sağlama oturtacak bir gelecek planlaması yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARIN BİR ÖZÜR BORCU VAR

Biz dünkü mağlubiyetin telafisini yaparız. Ama dünkü oyundan ötürü futbolcuların bizlere bir özür borçları var. Ben onlar adına sizlerden özür diliyorum. Böyle bir takım olamaz. Takım savaşacak, koşacak. Rakip kim olursa olsun. Maalesef genelde bir ruhsuzluk, coşkusuzluk, iştah yok. Siz oynamazsanız rakibe saygı duymak zorunda kalıyorsunuz. Atamayana atarlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.