HALİL ÜNAL: ESKİŞEHİRSPOR’UN OLDUĞU YERDE UMUTSUZLUK OLMAZ

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

HALİL ÜNAL: ESKİŞEHİRSPOR’UN OLDUĞU YERDE UMUTSUZLUK OLMAZ
08 Mart 2018 Perşembe 18:13

Esgündem26.com: Eskişehirspor ile birlikte umutsuzluğun adının yan yana gelmeyeceğini belirten Başkan Ünal, “Ben bu şehrin bu takımı yalnız bırakmayacağına inanan bir adamım. Bu kulübün yönetimini alırken neler söylendiği hatırlıyorum. Ancak şimdi iki maç kazandığımız zaman play off un adı geçmeye başlıyor. Eskişehirspor böyle bir kulüptür. En kötü zamanında bile bir hedef illaki yakıştırılır. İki kötü yenilgi aldık. Bu karşılaşmaları kaybettiğimiz için büyük üzüntü yaşıyorum. Ancak lig devam ediyor. Her şeye göğüs geren bir camiayız. Bu özelliğimizi bu süreçte ortaya çıkarmayacağız da ne zaman çıkaracağız” dedi.

Nereye dönsek bir ceza tehdidi

Mali açıdan yaşanan sıkıntıların üstesinden gelmek adına ciddi mesai harcadıklarını belirten Ünal, “Ne tarafa dönsek ciddi şekilde puan silme cezası tehdidi barındıran borçlarla karşılaşıyoruz. Son olarak Sissokko’nun yetiştirme bedeli ile ilgili böyle bir durum yaşadık. Çözeceğiz, çözmek zorundayız” diye konuştu.

Maddi değil, manevi olarak da tabiî ki ETİ

ETİ’nin yeni stat isim sponsorluğu ile bekleyişin sürdüğünü belirten Başkan Ünal, “Eskişehir’in iki göz bebeği Eskişehirspor ve ETİ’nin yan yana gelmesinin maddi anlamdan daha fazla manevi kıymeti vardır. Biz böyle bir anlaşmanın yapılması yolunda umutluyuz. Umut ediyorum bu anlaşmayı yaparız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.