HALİL ÜNAL: BEN YOKUM

Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal takımın bulunduğu  durum hakkında konuştu.  Ünal takımın acilen Süper Lig’e çıkması gerektiğini ifade ederek, başkan olmayı bir daha düşünmediğini ifade etti.

HALİL  ÜNAL: BEN YOKUM
03 Ağustos 2019 Cumartesi 12:20

Haberci26.com’dan Sadi Seda’ya konuşan Halil Ünal, başkanlığı bırakan Osman Taş'a teşekkür ederek,  “Osman Taş’a teşekkür etmek gerekir. Çocuk gurbetçi. Eskişehirspor sevdalısı. Elinden geleni yaptı. İnsanlar destek vermiyor. Borç yükü ağır. Osman'ları kırmamak lazım " dedi.

Camiaya seslenen Ünal, "Birlik beraberlik içinde hareket etmek lazım.  Hep beraber olmalıyız. Eskişehirspor’un kağıt üzerinde 180 milyon TL borcu gözüküyor. İşte Bursa’nın durumu, işte Trabzon’un durumu. Bizim ayarımızdaki Anadolu kulüplerinin durumu da bizden iyi değil.  Bizim tek sorunumuz bulunduğumuz lig. Acilen Süper Lige çıkmalıyız. Ben Eskişehirsporluyum. Eskişehirspor benim için bir sevda. Ancak ben yokum. Tekrar başkanlık yapmam, sağlık sorunlarım var. Destek olurum” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 5 yıl önce
Yapma zaten.