"HAKAN ESKİŞEHİRSPOR'DA KALIYORSUN"

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş, teknik heyetin kararı doğrultusunda yollar ayrılan Hasan Aslantaş'ın kendileri ile beraber devam edeceğini ifade etti.

"HAKAN ESKİŞEHİRSPOR'DA KALIYORSUN"
05 Eylül 2019 Perşembe 10:52

Taş yaptığı açıklamada, "Hakan Aslantaş’ın bizimle devam eden bir sözleşmesi var. Geçtiğimiz hafta bana Fuat Çapa’nın dört oyuncu ile yolların ayrılmasını istediğine dair bir bilgi verildi. Bende isimleri öğrenmek istedim. Bu isimler arasında Hakan’ın da ismi yer alıyordu. Fuat Çapa’dan sebeplerini öğrenmek istedim. Hakan ile bizzat görüştüm. Hakan bana Eskişehirspor’da kalmak istiyorum dedi. Alacaklarımın yarısından daha fazlasını silmeye hazırım dedi. Teknik Sorumlu Mete Yılmaz ile görüşüp Hakan’ın bana ilettiği indirim olayını Fuat Çapa’ya iletin dedim. Mete bey bana 5 dakika sonra geri dönüş yapıp Fuat Çapa’nın kabul etmediğini söyledi. Biz burada birer kuklayız. Fuat Çapa tarafından yönlendiriyoruz. Kadromuzun kalabalık olduğunun ben de farkındayım ama insanları böyle rencide etmek bize yakışmaz. Bu ne bana da bizim yönetimimize yakışmazdı. Dün akşam saatlerinde de Hakan’a ben sen ‘Eskişehirspor’da kalıyorsun’ dedim."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.