HABERİNİZ OLSUN STADI DOLDURUYORUZ

Sezonun ikinci yarısında önce transfer tahtasının kalkması, ardından takımın son iki haftada sergilediği futbol ile mest olan taraftar, yarın oynanacak Denizlispor karşılaşmasında statta boş yer bırakmamaya kararlı.

HABERİNİZ OLSUN STADI DOLDURUYORUZ
17 Şubat 2019 Pazar 14:33

Sezona büyük bir umutsuzlukla başlayan Eskişehirspor makus talihini yenmek adına önemli yol katttti. Sezonun ilk yarısı bizim çocukların omzuna dayanarak ayakta durmayı başaran Eskişehirspor camiası ikinci yarıda transfer tahtasının açılması ve son iki haftada elde edilen skorlar ile geleceğe daha umutla bakıyor.

Unutulmayacak bir maç daha

Yarın kendi sahasında Denizlispor’u konuk edecek olan Eskişehirspor camiası Türk futboluna bir güzel tablo sunmak için seferber olmuş durumda.  ‘den 70’e tüm Eskişehirlilerin sabırsızlıkla beklediği karşılaşma öncesi Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’da oluşan atmosferden bir hayli memnun “Eskişehirspor’umuzda her maçın bir hikâyesi var” diyen tecrübeli teknik adam Denizlispor maçının lig tarihine geçeceğinden şüphe duymuyor.

Çok zor maç

Ligdeki son iki maçını kazanan Eskişehirspor, lig lideri ve 13 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Denizlispor’u konuk edecek. Eskişehirspor’da amaç puan ya da puanlar alarak var olan olumlu havayı sonraki haftalara taşımak. Denizlispor ise liderlik koltuğunda geldiği Eskişehir’den kayıpsız dönmeyi hedefliyor.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.