GREEN FITNESS SPOR ŞENLİĞİ ESKİŞEHİR’DE

"Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Tasigo Eskişehir, kardeş şehri Kazan işbirliği ile 22-27 Eylül tarihleri arasında Green Fitness spor etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor."

GREEN FITNESS SPOR ŞENLİĞİ ESKİŞEHİR’DE
19 Eylül 2019 Perşembe 15:53

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehri Kazan işbirliği ile 22-27 Eylül tarihleri arasında GreenFitness spor etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 
Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti’nin Kazan şehrinde 2015 yılında başlatılan GreenFitness spor etkinliği sistematik antrenman yapma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor. Bugün Rusya’nın 62 şehrinde yaz boyunca devam eden bu sosyal spor etkinliği, çocukları, gençleri, genç aileleri, çalışanları, yaşlıları ve emeklileri açık havada profesyonel eğitimciler eşliğinde spor yapmaya davet ediyor. Dünya projesi olma yolunda ilerleyen GreenFitness, uluslararası platformda ilk olarak Eskişehirlilerle buluşacak. Kazan şehrinden gelecek profesyoneleğitmenler eşliğinde Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Kentpark, Dede Korkut Parkı ve Kanlıkavak Parkı’nda ücretsiz olarak zumba, yoga, fonksiyonel antrenman ve pilatesantrenmanlarıyapılacak. Açılışı 22 Eylül Pazar günü saat 13:00’deSazova Bilim Sanat ve Kültür Parkında gerçekleşecek olanGreenFitness spor şenliğinin hafta içi programı ise programı şöyle:
23-24-25-26-27 Eylül,

09.30, Yoga, Kentpark
10:30, Fonksiyonel Antrenman, Dede Korkut Parkı
17:00 Pilates, Kanlıkavak Parkı
18:00 Zumba, Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı
Ayrıca GreenFitness etkinliklerine katılan sporseverler, sosyal medyada etkinlik alanlarından #GreenFitnessEskişehir ya da #GFEskişehirhashtagleriyle paylaşacakları fotoğraflar ile sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayacaklar. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.