GÖZLER TFF’DE!

TFF yaptığı bir yazılı açıklama ile Eskişehir'e ve Eskişehirspor taraftarına teşekkür etti. Ancak taraftarların aklı Göztepe maçı sonrası verilen cezalarda...

GÖZLER TFF’DE!
28 Mart 2017 Salı 14:27

TFF Milli takıma ev sahipliği yapan Eskişehir’e ve Eskişehirspor taraftarlarına yazılı bir açıklama yaparak teşekkür etti. Yapılan yazılı açıklamada, "A Milli Takımımızın Moldova ile oynadığı ve 3-1 galip geldiği özel maçta Eskişehir Yeni Stadyumu'nu dolduran tüm futbolseverlere teşekkür ederiz. İlk kez A Milli Takım'ın maçına ev sahipliği yapan Eskişehir şehri ve halkı; Milli Takımımızın başarısında önemli rol oynarken, Milli Takım taraftarlığının en güzel, en coşkulu örneklerinden birini sergiledi. Başta Eskişehir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve tüm resmi makamlara, Eskişehirspor Kulübü, tüm ilgili spor kurum ve kuruluşları ile taraftar derneklerine tüm destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi. Öte yandan Göztepe maçında da mükemmel bir tribün şova imza atan Eskişehirspor taraftarları bu maçın ardından PFDK tarafından verilen cezaların bir kez daha değerlendirilmesi ve cezaların geri çekilmesi yönünde adımları bekliyor.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.