GÖKHAN YAZICIOĞLU BURSA’DA

Nesine.com Eskişehir Basket'in başarılı oyuncusu Gökhan Yazıcıoğlu Bursaspor Durmazlar ile anlaştı.

GÖKHAN YAZICIOĞLU BURSA’DA
28 Haziran 2017 Çarşamba 14:41


Nesine.com Eskişehir Basket’in pivot oyuncusu Gökhan Yazıcıoğlu Bursaspor Durmazlar ile anlaşma sağladı. Deneyimli oyuncunun birkaç gün içinde yeni kulübüyle resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Başarıyla mücadele etti

Basketbol Süper Ligi’nde kadro yapılanmasına giden Nesine.com Eskişehir Basket’te ayrılık kervanına Gökhan Yazıcıoğlu’da eklendi. 2 sezondur takımın formasını giyen 27 yaşındaki oyuncu Bursaspor Durmazlar ile anlaşma sağladı. Bu sezon Eskişehir Basket formasıyla 33 maça çıkan Gökhan 157 sayı atmayı başardı. Benchten gelerek katkı sunmaya çalışan Gökhan önümüzdeki günlerde Bursa ile resmi sözleşme imzalayacak.

2 transfer yapıldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselme başarısını gösteren Nesine.com Eskişehir Basket, transfer çalışmalarına devam ediyor. Potanın Devleri transfer döneminde Doğan Şenli ve Berkay Candan’ı kadrosuna katmıştı. Siyah Kırmızılı yönetimin transfer harekatını tüm hızıyla sürdürdüğü ve ilerleyen günlerde birkaç yeni oyuncuyla da sözleşme imzalayacağı gelen bilgiler arasında.

Koç bu hafta belli olacak

Süper Lig’e yükseldikten sonra Amerikalı Koç Brad Greenberg ile yollarını ayıran Nesine.com Eskişehir Basket yeni antrenörünü belirlemeye çalışıyor. Siyah Kırmızılı yönetim koç arayışlarını sürdürdüğü ve bu hafta içinde yeni antrenörün belli olacağı öğrenildi. Yeni antrenörün belli olmasıyla birlikte Eskişehir Basket’in de yeni sezon kamp süreci belirlenecek. Temsilcimizin ağustos ayında hazırlıklara başlayacağı gelen bilgiler arasında.

Sakarya transfere başlayacak

Eskişehir Basket ile Süper Lig’e yükselen Sakarya Büyükşehir Belediyesi transferde düğmeye basıyor. Genel Menajeri Cavit Akova transfere gelecek hafta başlayacaklarını söyledi. Transfere hız vereceklerini belirten Akova, "Geçen sezonki kadromuzdan Kerem Gönlüm, Can Akın ve Tufan Önen'in sözleşmeleri devam ediyor. Alper Saruhan'ın durumu da önümüzdeki günlerde netleşecek. Kadroya 6 yabancı, 2-3 de tercihan genç Türk oyuncu alacağız” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.