GİDECEK Mİ KALACAK MI?

Semih Şentürk ile Alpay Özalan arasında yaşanan kriz büyüdükçe futbolcunun Eskişehirspor’daki kaderi iyiden iyiye merak konusu oldu.

GİDECEK Mİ KALACAK MI?
25 Aralık 2016 Pazar 15:00

DENİZLİSPOR MAÇIYLA BAŞLADI
Denizlispor karşılaşmasının 43. dakikasında oyundan çıkarılan Semih Şentürk ile Teknik Direktör Alpay Özalan arasında gerginlik yaşadığı iddiaları şehirde yankılandı. Ancak hem Semih, hem de Eskişehirspor Yönetimi gerginliğin olmadığı, sorunun aşıldığı yönünde açıklamalarda bulunmuştu.
GERGİNLİKTE İKİNCİ PERDE
Semih’in bir hafta sonra oynanan B.Ş. Gaziantepspor karşılaşmasına yedek başlaması ve Teknik Direktör Özalan tarafından uzatma dakikalarında oyuna alınması ikinci kez tecrübeli krampon ile Özalan arasında ciddi sorunlar olduğu yönünde iddiaları beraberinde getirdi.
YÖNETİM YALANLADI
Özalan ile Semih arasında yaşanan ikinci olay sonrasında da iki isim arasında herhangi bir gerilimin olmadığını belirten Eskişehirspor Yönetimi’nin tüm çabalarına rağmen kulaktan kulağa yayılan ve önüne geçilmeyen haberler ardından ikili arasında ciddi bir gerginlik olduğu açığa çıktı.
GÖZLER BAŞKAN’DA
Başkan Halil Ünal’ın yaşanan gelişmelerden çok rahatsız olduğu ve her iki isim ile kısa süre içerisinde görüşerek pürüzleri gidermek için kolları sıvayacağı öğrenildi. Başkan Ünal’ın bu girişimin sonuç vermemesi halinde Semih Şentürk’ün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.