“GENEL KURULDAN İYİ BİR YÖNETİM ÇIKACAĞINA İNANIYORUM”

Turizm ve Kültür Bakanı Nabi Avcı gün boyunca yaptığı görüşmeleri değerlendirdi.

“GENEL KURULDAN İYİ BİR YÖNETİM ÇIKACAĞINA İNANIYORUM”
11 Temmuz 2017 Salı 23:45

Ben istişarelerimize katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlarda deneyimlerini bizle paylaştılar.  İstişare turumuz geniş bir çerçevede tamamlamış olduk. Bizim açımızdan çok verimli oldu. Şimdi Perşembe günü yapılacak genel kurulu daha bir birlik havası içinde daha planlı programlı ben genel kurulun şimdiden hayırlı olmasını istiyorum. Güzel bir yönetim çıkacağını umut ediyorum. Bunun işaretlerini yaptığımız istişarelerden aldık. Eskişehirspor bu sezon son dakika şansızlığı ile bu durumda. Yoksa 2 penaltı ile Eskişehirspor başka bir yerde olabilirdi. Girişimcilerin ve taraftarların şu yada bu şekilde sorumluluk üstlenmesi gereken bir dönem. Ben taraftarlarda bu iradeyi görüyorum. Bugün görüştüğüm kişilerde de bu iradeyi gördüm. Şimdi şehrin diğer dinamiklerinde. Katkı sağlayamıyorlarsa gölge etmemeleri yeterli olacaktır.
Başından beri söylediğim bir şeyi tekrar ediyorum. Biz Eskişehirspor’a elimizin erdiği gücümüzün yettiği yasaların imkan verdiği ölçüde her türlü katkıyı yapmaya devam ederiz. Bunun içinde kimin yönetimde olduğu veya başkan olduğu bizi ilgilendirmiyor. Biz Eskişehirspor’un tüzel kişiliğine bakarız. O zaman nasıl rahmetli Kemal Unakıtan elinin yettiği oranda büyük hizmetlerde bulunduysa biz de gücümüzün yettiği oranda bu hizmeti devam ettirmeye çalışıyoruz. Biz siyasetle sporun bir birinden ayrı olması gerektiğini söyledik. Böyle hesaplar hem doğru değil hem de yakışmaz. Onun için herkes elinde ne imkan varsa katkı sunacak. Bundan da siyasi bir getiri beklemeyecek.  Genel kurulun iradesine ipotek koymak gibi bir durum yok. Biz herhangi bir adaya sen bizim adayımızsın demiyoruz. Genel kurul kimi seçerse bizim adayımız o dur. Eskişehirspor’un iyi bir yönetime kavuşacak potansiyelini gördüm.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.