GEL DE AĞLAMA!

Süper Lig'e yeniden dönme hedefiyle play-off maçında Göztepe ile karşılaşan Eskişehirspor, penaltılar sonucu hüznü yaşadı.

GEL DE AĞLAMA!
05 Haziran 2017 Pazartesi 02:13



Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Eskişehirspor, TFF 1. Lig'de her maça şampiyonluk parolası ile çıktı. Devreyi lider kapatan Eskişehirspor, sezon sonunda ise 3. olarak ligi tamamladı. Play-off yarı final maçları sonucu Giresunspor'u eleyen Kırmızı Şimşekler, finalde İzmir temsilcisinin rakibi oldu. Uzatmalarda yediği gol ile rakibinin umutlarını yeşerten Es-Es, 3 penaltıyı kaçırarak Süper Lig hedefini sonraki sezona bıraktı. Antalya'da oynanan maçı, Eskişehir'de de binlerce taraftar takip etti. Sevinç ve üzüntünün bir arada yaşandığı karşılaşma sonucu, Eskişehirspor tarafları hüzünlendi. Dev ekranlarda maçı takip eden taraftarlar, maç sonrası evlerine üzülerek dönmek zorunda kaldı.

 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.