FUTBOLDA BİR DEVRİM OLACAKSA ESKİŞEHİR’DEN BAŞLAYACAKTIR

Keçiören Galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Eskişehirspor’un mücadelesinin diğer Anadolu Kulüplerine örnek olacağını belirterek, “Bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Eğer Türk futbolundan devrim olacaksa bu Eskişehir’den ve Eskişehirspor’da olacaktır” dedi.

FUTBOLDA BİR DEVRİM OLACAKSA ESKİŞEHİR’DEN BAŞLAYACAKTIR
19 Ocak 2020 Pazar 16:29

Mustafa Özer maç sonrası yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Öncelikle futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. İnanılmaz bir mücadele verdiler. Biz zor günler yaşıyorduk. Oyuncularımız bizi bırakıp gitti. Aslan gibi 23 kardeşimiz ile hazırlandık ve lige başladık. Kaleci Ekrem iki gündür hastaydı. Devre arası maçtan çıkmak istedi. Halil İbrahim kafasından bir darbe yedi onu da oyundan aldık. Sizlerle taktik sistem konuşmak isterdim ama şuanda bulunduğumuz durum çok farklı. Bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Eğer Türk futbolundan devrim olacaksa, bu Eskişehir’den ve Eskişehirspor’da olacaktır. Mücadelemiz Anadolu takımları için örnek olacaktır.

Eskişehir futbol gelenekleri olan bir şehir. İnanılmaz bir desteğimiz var. Keçiören’i tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele tiler. Bu galibiyet ileriye dönük bizi ligde tutması adına çok önemli bir galibiyetti. Futbolcularımızın öz güven kazanmasını sağladı. Bizi en zor zorlayacak unsurlardan bir tanesi kadro derinliği. Şuanda 12-13 futbolcumuz var oynatabileceğimiz. Diğer oyuncularımız U-17 ve U-19’dan aldık. Bu galibiyet bir başlangıçtır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.