FUAT HOCA “O” SORUYU YANITLADI

Çapa, Elazığspor maçı ardından önemli açıklamalarda bulundu.

FUAT HOCA “O” SORUYU YANITLADI
13 Nisan 2019 Cumartesi 22:10

2 hafta içinde ligi  matematiksel olarak bitirmelerinin gerektiğini belirten Çapa, “Yönetimin gelecek için plan yapması için bu önemli” dedi. Fizik gücü yüksek bir takıma karşı oynadıklarını belirten Çapa, “Rakibimiz önceki iki karşılaşmada kapanıp sürekli kontra ataklar veya duran toplar ile gol bulmaya çalıştı. Bizim maçta da aynı şekilde oynadılar. Ama ikinci yarıda Jesse hamlesi ile sorunu çözdük” diye konuştu.

“Ben realistim”

“Yeni sezonda takımdan ayrılacak mısınız?” şeklindeki soruya da yanıt veren Çapa,”Benim bu takımda kalmam ya da gitmem çok önemli değil. Öneli olan Eskişehirspor’un var olması. Popülist olmak çok kolay. Ama ben realistim. Bazen taraftarın hoşuna gitmeyecek şeyler söylüyorum. Bence gerçekleri görmemiz lazım. Benim olmam ya da olmama çok önemli değil. Eskişehirspor’un var olması önemli. Ancak, realist bir şekilde davranırsak Eskişehirspor’u kurtara biliriz.

   

Cemali bizi üzdü

Cemali’nin sakatlığına da değinen Çapa, “Cemali’nin omzunda kırk olduğunu öğrendik. Bizim adımıza üzücü bir haber oldu.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.