Fuat Çapa: Transfer tahtasını açamazsak gerçekten zor günler bizi bekliyor

Afjet Afyon spor karşılaşması ardından açıklamalarda bulunan Çapa; “Sezon başında da söylemiştim, şimdi belki tekrar yavaş yavaş zamanı geldi. Yaşamış olduğumuz süreci herkes biliyor. Bu bir bahane değil. Ama gerçekler bunlar” diye konuştu.

Fuat Çapa:  Transfer tahtasını açamazsak gerçekten zor günler bizi bekliyor
03 Aralık 2018 Pazartesi 23:16

Afjet Afyon karşısına umutlu çıktıklarını söyleyen Çapa, sezon başında söylediği sözlerin arkasında olduğunu belirterek, “Şimdi belki tekrar yavaş yavaş zamanı geldi. Yaşamış olduğumuz süreci herkes biliyor. Bu bir bahane değil. Ama gerçekler bunlar. Ligin ilk haftasında ne söylediysek şu anda da aynısı geçerli. İkinci devre daha çetin ve daha sert, takımlar hedefe odaklanmış oynayacaklar. Eskişehirspor açısından da eğer transfer tahtasını açamazsak gerçekten zor günler bizi bekliyor. Gerçekçi olmamız lazım. Arkadaşlarımız kesinlikle ikinci devre de gelişim sağlayacaklardır. Bunda hiç kimsenin şüphesi yok. Ama o gelişim bu ligde kalabilmek için yeterli mi yetersiz mi onu zaman gösterecek. İlk devre hedeflemiş olduğumuz puan var. O hedeften sadece üç-dört puan gerideyiz. Onu da gerçekleştirebilecek hem güce sahibiz hem de iç sahadaki performansımızı göz önünde bulunduracak olursak hedefi yakalarız sportif anlamda. Ümit ederim diğer sıkıntılarımızı da çözmüş oluruz'' dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.