FUAT ÇAPA: ESKİŞEHİRSPOR YOK OLURSA ŞEHİR KAYBEDER

Çapa, “Süreci geriye alsak eminim ki sorunları çözeriz. Eskişehir halkı artık duyarsız kalmaz. İşin ciddiyetini fark ettiler”

FUAT ÇAPA: ESKİŞEHİRSPOR YOK OLURSA ŞEHİR KAYBEDER
12 Eylül 2018 Çarşamba 16:58

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, 31 Ağustos gecesi yaşananları çok üzücü olarak tarif eden Çapa “Dört hafta açıkçası hepimizin için çok kolay geçmedi. Umutla son güne kadar acaba olur mu beklentisi bizim de çalışmamızı bir şekilde etkiledi. Hafta sonuna kadar transfer yasağı açılacak diye bekliyorsunuz. O zamana kadar oynatmak istediğiniz takım var aklınızda. Ondan sonra değişik bir plan yapmak zorunda kalıyorsunuz. Yani 31 Ağustos gecesi ancak burada olanlar, burada yaşayanlar nasıl bir gece olduğunu ancak onlar anlatabilir. Çok üzücü bir geceydi. Artık önümüze bakmak zorundayız. Bugüne kadar yapılanlar yapılmayanlar bize bir şey kazandırmayacak. Birinci etabı şehir olarak kaybettik. İkinci devreyi Eskişehir olarak nasıl değerlendireceğiz bunun çalışmasını vermemiz gerekiyor. Şehir olarak. nasıl olsa orada birileri var mantığı ile sorumluluktan kaçma mantığı ile devam edersek, ikinci devreyi de kaybederiz ve Eskişehirspor yok olur. Eskişehirspor’un olması bu şehre çok şey kazandıracak. Burada milli maç oynanacak. Bu maçta en az kazanacak olan Eskişehirspor, en çok kazanan Eskişehir olacak. Bunu göz ardı etmemek lazım. Eskişehirspor yok olursa bunlardan da yoksun kalırız. Bundan sonraki süreçte elimizdeki oyuncularımız ile bu yolu iyi bir şekilde bitireceğiz. Devre arasına kadar. Bu durum Eskişehirli gençler için ayrı bir mutluluk. Eskişehirspor’un ikinci bir doğusu. Bizim için iki anlamda bakacağız bu sürece hem gençlerin gelişimi hem de alacağımız sonuçlar. İlk yarıda alacağımız sonuçlar ikinci yarıdaki hedefimizi belirleyecek. Bundan sonraki süreçte Eskişehirspor’u kimler ne kadar sahiplenecek ona bakmamız gerekiyor. Süreci geri alsak sorunları çözeceğimizi düşünüyorum. Eskişehir halkının bundan sonraki süreçte duyarsız kalmayacağını düşünüyorum. Çünkü herkes işin ciddiyetini anladı” dedi.

Denizlispor maçı ile ilgili olarak da konuşan Çapa “Biz o rakip bu rakip diyerek kendi kişiliğimizden uzak kalırız. Rakip kim olursa olsun puan ya da puanlar almayı hedefleyeceğiz. İlk devreyi iyi bir şekilde tamamlayacağız. 17-18 puan almayı başarırsak hedefimizde ciddi anlamda değişiklikler olur” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.