ETO'DAN ESKİŞEHİRPOR'A TAM DESTEK

ETO Başkanı Metin Güler Eskişehirspor’u Play Off Final maçında desteklemek için Oda olarak 15 Otobüs kaldıracaklarını ve 750 bilet alacaklarını söyledi. Güler ayrıca iş adamlarıyla görüşme yaparak futbolculara pirim konusunda çalışma yapacaklarını kaydetti.

ETO'DAN ESKİŞEHİRPOR'A TAM DESTEK
31 Mayıs 2017 Çarşamba 12:51

 
Eskişehir Ticaret Odası(ETO) Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor’a final maçında yalnız bırakmamak için Oda olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Güler, “Şuana kadar inanılmaz bir heyecan yaşadık bu hafta çok önemli final maçı var. Öncelikle Başkan, Yönetim Kurulu, futbolcular ellerinden geleni yaptı. Taraftarımız ellerinden geleni yaptı. Ben elimden gelen tüm katkıyı sağladım. Tüccar ve sanayimiz bu işe tarafsız kalamaz. 13 bin Eskişehirspor taraftarının bu stadı doldurması gerekiyor. Biz o statta yerimizi alacağız. O gün bugün diyerek bir algı yaratmamız gerekiyor. Ekonomik olarak bakıldığı zamanda Eskişehirspor’un süper lige çıkması hizmet sektörüne ciddi katkı sunacak. Eskişehirspor önemli bir marka değeridir.” dedi.
 
Antalya’da oynanacak Final maçı için gerekli hazırlıkları yaptıklarını kaydeden Güler şöyle devam etti:   “Toplamda 15 otobüs kaldıracağız. Ayrıca 750 bilet alacağız. Eskişehirspor'un her zamankinden daha çok finans desteğine ihtiyacı var. Rakibimiz İzmir'de inanılmaz destek bulunuyor. Biz elimizden gelen katkıyı sunuyoruz. 3 günümüz var. Ne yapmamız gerekiyorsa şehir olarak onu yapmalıyız.”
 
Oda’ya bağlı şirketlere bağlı çalışan personel ve işçilerin de maça gitmesi için çalışma yaptıklarını belirten Güler bir de pirim müjdesi verdi. Güler şöyle dedi: “Kendi bünyesinde bin, iki bin çalışanı olan firmalarımızın da işçi arkadaşlarımızın maça gitmesi için organizasyon yapılıyor. İş adamlarımızı bir araya getirip futbolculara prim konusunda çalışma yapacağız.”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.