ETB BAŞKANI DİRİ ŞEHRİN YÖNETİCİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

ETB Başkanı Murat Diri, Antalya'da oynanacak olan Play Off Final karşılaşması için otobüs sıkıntısı çektiklerini söyledi. Bu konuda şehrin ileri gelenlerinden destek bekleyen Diri, ayrıca maça gelecek taraftarların pazartesi mesaisi için izin kolaylığının sağlanmasını istedi.

ETB BAŞKANI DİRİ ŞEHRİN YÖNETİCİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ
31 Mayıs 2017 Çarşamba 12:12

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği(ETB) Başkanı Murat Diri, Pazar günü Antalya'da oynanacak olan Eskişehirspor - Göztepe final müsabakası için kentin önde gelenlerinden destek istedi. Vali Azmi Çelik başta olmak üzere, Milletvekilleri , Belediye Başkanları, Sendika ve Oda Başkanlarına seslenen Diri, "Pazar akşam 21:30'da Antalya'da oynayacağımız Final maçının heyecanı tüm şehri sardı ve hiç kimse yerinde duramıyor.
Herkes Antalya'ya akın etmek istiyor ve bu akını gerçekleştirebilmemiz için sizlerin desteğini bekliyor." dedi.

Antalya'ya gidecek otobüs bulma konusunda sıkıntılarının olduğunu dile getiren Diri, "Bizlere en az 100 otobüs gerekli ve biz bu sayıda otobüsü bulamıyoruz. Bu konuda ciddi bir desteğe ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Ayrıca maçın geç saatte oynanacak olması ve sonrasında Eskişehir'e sabah saatlerinde dönüleceği için tüm taraftarın pazartesi mesaisi stresi olduğuna dikkat çeken Diri şöyle devam etti: " Pazartesi günü için kamu kurumlarında çalışanlara idari izin, özel sektöre de izin kolaylığı sağlanmasını talep ediyoruz. Gidiş yolunda iftarını açıp dönüşte sahur yapacak bu büyük taraftara mübarek Ramazan ayında izin kolaylığının sağlanması Eskişehirspor camiası için hayati derecede önemlidir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.