ETB Başkanı Diri: Konya tarafından bilet almayın

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Başakşehir ile karşılaşacak olan Konyaspor’a başarılar diledi.

ETB Başkanı Diri: Konya tarafından bilet almayın
20 Mayıs 2017 Cumartesi 10:34

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Konyaspor’un kardeş şehir olarak gördükleri Eskişehir’e kalabalık bir taraftar grubu ile gelmek istediğini belirterek, “Kendilerine ayrılacak yerden bilet almamızı istemiyorlar. Öncelikle Konyasporluların alması gerekmektedir. Sonuçta Konyasporlular Final oynuyor. Ben olsam bende istemezdim. Önce onlar aldıkları kadar bilet alsın kalırsa isteyenler de alabilir. Ama öncelik olarak Konyasporluların almasını beklememiz gerekmektedir” dedi.

Maça gelmek isteyen Eskişehirspor taraftarlarının Başakşehir bölümünden bilet almalarını isteyen Diri şöyle devam etti: ““İlla ZTK finalini izleyeceğim diyenler varsa Başakşehir tarafından biletlerimizi alalım Konyaspor’a karşı olalım değil veya Başakşehir desteklemek için değil. Konyasporluların final maçında belki 1 bilet daha fazlasına ihtiyaç duyabilir. Hatta ek yer açılmasını bile isteyebilir. O yüzden Konyaspor tarafından bilet almayın. Ayrıca Başakşehirde bir proje takımı olsa da Bozbaykuşlar adlı taraftar gurubunun da Eskişehirspor taraftarına olan yakınlığını sempatisini gözardı etmeyelim. Tabi ki gönlümüz Konya’dan Anadolu’dan yana. Bizler kendi işimize bakalım. ZTK Finalinden 2 gün sonra PlayOff finalimiz olacak. Kendimizi oraya saklamakta fayda var. Konyaspor İnşallah ZTK finalini kazanır ve kupayı KONYASPOR alır. Bizler de TFF 1. LİG PLAY OFF finalini kazanıp adı süper denilen ama proje takımları ile dolu olan o lige çıkarız. Kendi işimize yoğunlaşalım. Konyasporlu taraftarlar şehrimize fazlasıyla gelip tur atacaktır ve kendilerini misafir edeceğiz. O yüzden final maçında tribünde olmak isteyen Eskişehir Halkı Başakşehir tarafından biletlerini alsın. Zira Konyasporluların hayatlarında büyük önem taşıyan bu Finali izlemesine tribünde olmasına engel olmayalım..
İki Finalin de kazananı KONYA ESES olması tek dileğimizdir.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.