ESKOD: ÖNEMLİ OLAN ESKİŞEHİRSPOR’UN MENFAATİ

Eskişehirspor’u Koruma Derneği (ESKOD) Seçimli Genel Kurul’da oluşacak yeni yönetime sonuna kadar destek vereceklerini bildirdi.

ESKOD: ÖNEMLİ OLAN ESKİŞEHİRSPOR’UN MENFAATİ
05 Temmuz 2017 Çarşamba 16:05

 
Eskişehirspor’u Koruma Derneği (ESKOD) yarın yapılacak Seçimli Genel Kurul’da yeni oluşacak yönetim hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada, “ESKOD olarak düşüncemiz odur ki; biz kimseyle liste pazarlığı yapmadan olabilecek en güçlü ve yıpranmamış artık bu kulüpte reform yapacak, uzun vadede gerçekçi, kurumsal, başkan merkezli olmayan, altyapıyı üst yapıdan daha değerli görecek, isimlere bakmadan, oluşacak yönetimlere değil yüreğimizi gövdemizi koyarız ve bundan da çekinmeyiz. Biz kimsenin adamı ya da birilerinin davasının adamı olmadık, hiç bir zaman da olmayız. Biz sadece Eskişehirspor'un geleceği adına en doğru olanın peşinde olduk ve bundan sonra da takipçisi olacağız. Bizim için önemli olan kimin ne dediği değil, Eskişehirspor’un menfaatidir.” İfadeleri kullanıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.