Eskişehirspor’un menfaatleri oldumu babamı tanımam

Adana maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Eskişehirspor için projeleri hazırladıklarını belirtti. Bundan sonraki süreçte de radikal kararların alınabileceğini belirten Akgören, “Eskişehirspor söz konusu olduğu zaman babamı tanımam” dedi.

Eskişehirspor’un menfaatleri oldumu babamı tanımam
26 Ocak 2020 Pazar 16:21

Başkan Akgören,maçın Afyon’da oynanması ile ilgili olarak “Anlatmaya gerek yok. Başımıza bir bu gelmemişti. O da geldi.  Bir günü bitiriyoruz o günkü problemler çözülüyor. Ertesi gün bir problem mutlaka çıkıyor. Sürekli problem. Bağışıklık kazanacağız inşallah bu problemlere. Biz Eskişehirsporuz acı patlıcanı kırağı çalmaz. Her şer de bir hayır vardır. TOKİ Başkanı ile görüşüyorum. “Sizi Altınordu maçına yetiştireceğiz” diyorlar. Takip ediyoruz. Bizim elimizden çok fazla bir şey gelmiyor. Biz orada kiracıyız. Devletimize güveniyoruz. Yüzlerce özel otomobil, çok sayıda otobüs münibüs ile taraftarımız düşmüş yollara. Eskişehirspor hala ayaktaysa taraftarının sahiplenmesi ile ayakta. Yıkılmayız evelallah. Ancak şehrinde biraz kımıldaması lazım. Sıkıntılar büyük. Bu sıkıntılardan el birliği ile çıkmak zorundayız. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Bütün camiaya anlatacağım. Geçen hafta İstanbul ile turizm bakanı ile görüştüm. Zamana yayılması gereken işler. Çevre ve şehircilik bakanlığına gideceğiz. Eskişehirspor ona yalvar buna dilenle düze çıkmaz. Birkaç proje yapmalıyız ki bu kulüp bu borçtan çıksın. Bu cendereden çıkmamız lazım.Bunun için şehrin büyüklerine ihtiyacımız var.” dedi.

Eskişehirspor’un radikal bir karar alarak öz evlatları ile yola devam ettiğini belirten Akgören,

Şuanda tamamen öz evlatlarımız. Gerçek evlatları ile mücadele eden bizi. Hepsi alt yapıdan. Kıvanç ve Sezgin abi olarak kaldı. Onlar bu çocukların başında abi olacaklarını düşündüğümüz için bıraktık

Ben Eskişehirspor’un menfaatleri odlumu babamı tanımam. Bundan sonra da radikal kararlarımız devam eder. Kimseye taviz vermemiz mümkün değil. Beni az çok tanırsınız söz konusu Eskişehirspor olunca benim taviz vermem mümkün değil.

Pirimleri dağıttık. Ondan sonra içerde personelimizin maaşlarını dağıttık. Hakan Aslantaş’a bir miktar ödeme yapacaktık onu gönderdik. Ayrılan personelimize para vereceğiz. Coşkun Hoca ve ekibine para göndereceğiz. Bulup buluşturuyoruz. Kendimiz kendi aramızda topluyoruz. 2 aydan bu yana yönetim kutulu kendi cebinden ciddi paralar harcadı. 2 ayda 3.5 milyon topladık. Lig bitsin her şeyi açıklayacağım. Eskişehirspor benim şahsi malım değil. Bizde gizli saklı hiçbir şey yok. Bizim işimiz konuşmak değil bizim işimiz iş yapmak. Biz Eskişehirspor’u kurtarmak için göreve geldik Allah nasip ederse yapacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.