ESKİŞEHİRSPOR’UN 54. YAŞI COŞKU İLE KUTLANDI

Eskişehirspor Kulübünün 54. kuruluş yıl dönümü Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda kutlandı. Adalar mevkisinde Porsuk Çayı üzerine kurulan platform ve çay kenarındaki alanlarda kutlamalara katılan taraftarlar, "Bando Es-Es" eşliğinde tezahüratlar yaptı. Etkinliğe katılan yüzlerce taraftarın yaktığı meşaleler ise renkli görüntülere sahne oldu.

19 Haziran 2019 Çarşamba 21:19

Eskişehirspor 54'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlarken, kentte adeta karnaval havası esti. Siyah Kırmızılı ekibin yeni yaşı Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda coşkuyla kutlandı. Eskişehirli taraftarlar, yaktıkları meşaleler ise renkli görüntülere sahne oldu.

Bando EsEs de marşları ile etraftakileri coştururken taraftarlar da tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Teknik kadro ve Eskişehirsporlu futbolcular kendileri için kurulan platforma geldi.

Kutlamalarda Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa,  MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve Eskişehirspor Başkanı Osman Taş bir konuşma yaptı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa yaptığı konuşmada, “Geçen sene söylemiştik ama kupayı getiremedik. 13-14 tane pırıl pırıl genç getirdik. Kupalar gelip geçici ama bu gençler kalıcı olacak” dedi.  Coşkulu taraftara seslenen Başkan Osman Taş, Eskişehirspor’un en iyi yere geleceğini söyledi. Taş, “Buradan bazı insanlara seslenmek istiyorum.  Bana köstek olmaya çalışan, önüme taş koymaya çalışanlar var. Sizleri gördükçe daha çok çalışıyorum. İstifa olayı hiç yok” diye konuştu.  

Yapılan konuşmaların ardından Eskişehirspor'un 54'üncü yaş kutlaması için pasta kesildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.