ESKİŞEHİRSPOR’U SÜPER LİG’E ÇIKARMAMANIN YOLLARI!


Soner Uçak

Soner Uçak

15 Mayıs 2017, 18:56

BŞ Gaziantep maçı öncesinde camianın %70’i diyordu ki “bundan sonra Sivas ve Malatya bize bir daha şans vermez. Bu nedenle Play Off’a hazırlanalım” Yani Play Off kimse için bir sürpriz olmadı. Ancak Sivas ve Malatya’nın o şansı Eskişehirspor’a sunması ve Eskişehirspor’un bir kez daha bu şansı es geçmesi ciddi anlamda moral bozan, üzen, sinirlendiren bir durum olarak karşımıza çıktı. Taraftarlığın ne demek olduğunu bilen, en kötü durumda nasıl davranılmasının farkında olan isimler vakur bir şekilde mevziden bir adım geri atmadan, dim dik dururken, sosyal medyada aklı bir karış havada olanlar, sözüm ona teşhisi koymuş, olayı kafalarında bitirmiş ve camiayı da bu akıl tutulmasına davet ediyorlar. Süper Lig’e çıkmamanın ne demek olduğunu bilen herkes bu tür söylem ve davranışta bulunanlara “Kardeşim, gölge etme. Destek olmuyorsun, hiç olmasa köstek olma” diyerek görmezden gelmesi gerekiyor. Peki; bunlar hedefe ulaşmanın önüne taşı nasıl koyuyor?
1: Herkesin yaşadığı moral bozukluğundan daha fazla pay almış oldukları iddiasıyla “öldük, bittik, gittik” diyorlar. Bunu söylerken binlerce Eskişehirspor sevdalısın ağza almaktan korktuğu sözleri pervasızca sarf ediyorlar.
2: Sinirlenmenin de bir raconu vardır. Bu raconu bilmeyip, sağa sola küfür ediyorlar, yetmiyor Eskişehirspor’u hedefe taşıyacak başrol oyuncularını haysiyetlerini yerle yeksan etmek için çabalıyorlar.
3: Camianın elindeki tek ve yegâne silahı; yani inancı da işlevsiz hale getirmek için boğazlarını patlatıp, kıçlarını yırtıyorlar.
Yukarda saydıklarım maddeler Eskişehirspor’un yeniden Süper Lig’e çıkmaması neden olacak üç yol. Ve bu üç yolu hiç utanmadan, sıkılmadan adımlayanlar var. Camia bu şahıslara kulağını tıkayacak, diriliş sezonuna yakışır şekilde hedef kovalayacak. Eskişehirspor’un Süper Lig’e çıkmaması çok kolay. Bu kolaycılığa kaçanlara aman dikkat!

Siyasiler çok çalışıyormuş
Esgündem26’ya geçtikten sonra siyasi çevre ile daha haşır neşir oldum. Siyasette başarılı ve başarısız olanların ortak özellikleri çok çalışmaları. Başarılı olanların artıları ise o çalışmaları sonucunda bir değer üretmeleri. Başarısızlar ve başarılılar “çok çalışıyoruz” demek de gayet haklılar anlayacağınız. Kimin değer üretip üretmediğini zaman zaten ortaya koyuyor.

En güzel anneler günü hediyesi İbrahim Arslan’dan çıktı
Sosyal medyadan anne ile çekilen fotoğraflar, annenin önemine dair süslü cümleler, canımız annelerimize ile ilgili hazır mesajlar okuduk, gördük, beğendik, like ettik falan filan da. İbrahim Arslan’ın bağlamayı eline alıp da türkü söylemesi yok mu? Bana kalırsa anneler günün hakkını veren ender kutlamalardandı. Sağ ol, var ol İbrahim ağabey….
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.