ESKİŞEHİRSPORLUYUM DİYEN HERKES ARTIK SEÇİMİNİ ONA GÖRE YAPSIN

Eskişehirspor'un kötü gidişatına seyirci kalarak kapanmasına göz yuman kim olursa unutmasınlar ki; stadyumlarda bizimdir. Her zaman istediğiniz marşlar okunmaz. Bir gün çok gür bir şekilde İsyan eden taraftarı karşınızda görürsünüz. Madem siyaset bu işe bulaşıyor. Bizler de seçmeniz. Eskişehirsporluyum diyen herkeste artık seçimini Eskişehirspor'a göre yapsın. Artık yeter bu kadar üvey evlat muamelesi..

ESKİŞEHİRSPORLUYUM DİYEN HERKES ARTIK SEÇİMİNİ ONA GÖRE YAPSIN
15 Haziran 2017 Perşembe 13:59

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği(ETB) Başkanı Murat Diri, siyah kırmızılı takımın içinde bulunduğu mali kriz ve yönetim boşluğun konusunda açıklamalarda bulundu. Diri şunları söyledi:

"Göztepe'yi tebrik eden Gaye Usluer sporun birleştirici gücünden bahsetmiş. E Malatya ile Sivas'a tebrik yok mu?
Sporu siyasete bulaştırmayalım diyenlerin sürekli sporu siyasete bulaştırmalarının ceremesini bugün Eskişehirspor taraftarı çekiyor.
Bugün bütün taraftar sayın Bakanımız Nabi Avcı'nın kulübe destek olmasını bekliyor. Ama Kemal Unakıtan'a yapılan nankörlüğü unutuyor.
Bütün şehirlerin belediyeleri takımlarına sahip çıkarken Eskişehir belediyeleri gereken desteği sağlamıyor.
Taraftarı seçmen olarak görmüyorlar. Haklılar da. Taraftar oy kullanırken Eskişehirspor menfaatlerini unutuyor.
Sonra taraftar siyasi destek beklemeye başlıyor. İktidar ve belediye ayrı olunca da sıkıntı daha da büyüyor.
Bakan bey açık ve net birşey söylüyor. Yıllardır Eskişehirspor'a sırt çeviren Belediyeler bugün Eskişehirspor'a Ne verirse aynısı bizden..
Diyeceksiniz kimin parası kime veriliyor diye. Kardeşim belediyenin parası da bizim iktidarında. Neden belediyelerden birşey beklenmiyor?
Çok acil olarak iktidar partimiz belediyelerimiz ticaret ve sanayi odalarımız bu duruma müdahale etmeli. Kapanıyoruz, hiç mi vicdanınız yok?

Artık boyalı süslü kelimelere karnımız tok. Eskişehirspor sezona 24 puan silme cezası ve transfer yasağıyla başlayacak.
Vicdanı bu kapanmaya el veren Eskişehirspor kapanırken seyredenlere taraftar olarak tepki vermezsek, Canımız daha çok yanar.
Belediyemize çağrımızdır. Eskişehirspor'a Ne kadar büyük yardım yaparsanız aynısını söz veren Bakan beyden bekleyeceğiz.
Ancak bugün Eskişehirspor'un kötü gidişatına seyirci kalarak kapanmasına göz yuman kim olursa unutmasınlar ki; stadyumlarda bizimdir. Her zaman istediğiniz marşlar okunmaz. Bir gün çok gür bir şekilde İsyan eden taraftarı karşınızda görürsünüz.

Madem siyaset bu işe bulaşıyor. Bizler de seçmeniz. Eskişehirsporluyum diyen herkeste artık seçimini Eskişehirspor'a göre yapsın. Artık yeter bu kadar üvey evlat muamelesi..

Kapanıyoruz beyler...

Bu arada unutmadan; Eskişehirspor sokakta oynasın, kenarda yine bizleri göreceksiniz her zamanki gibi o gür sesimizle haykırıyor olacağız.

ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ESS.."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.