ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCULAR MİNİKLERİN MİSAFİRİ OLDU

Eskişehirsporlu futbolcular, "Kucak dolusu hayaller" projesi kapsamında Seyitgazi'de bulunan Kırka Atatürk İlkokulu'nun misafirleri oldular.

ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCULAR MİNİKLERİN MİSAFİRİ OLDU
17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:55

Proje kapsamında Kırka mahallesine gelen Hasan Hüseyin Acar, Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk, Kaan Kanak ve eşi Ekin Kanak, minik öğrencilerin misafirleri oldular.

Okulu gezen futbolcular, öğrenci ve Kırkalı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştılar. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren futbolcular, okul yönetimi tarafından hazırlanan programa katıldılar. Burada kendilerine katılımlarından dolayı Seyitgazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Doğru ve Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı tarafından Ebru hatlı tablolar hediye edildi.

Projeye Eskişehirsporlu oyunculardan gelen bu destek üzerine Seyitgazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Avcı, "Kucak Dolusu Hayaller' kapsamında öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştiren Eskişehirsporumuzun değerli futbolcuları, Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk, Kaan Kanak ve eşi Ekin Kanak, Hasan Hüseyin Acar ve proje yürütücüsü Elif Tezanlar'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra yanlarında getirdikleri hediyeleri öğrencilere veren futbolcular, ardından ilçeden ayrıldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.