ESKİŞEHİRSPOR’DA SULAR DURULMUYOR

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri üye olmayanların yönetici olduğu iddiası ile mahkemeye başvuracaklarını belirtti.

ESKİŞEHİRSPOR’DA SULAR DURULMUYOR
19 Ekim 2019 Cumartesi 15:41

Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede yeniden Eskişehirspor Başkanlık koltuğuna oturan Osman Taş yönetimi taraftarlarla mahkemelik olacak, Diri yaptığı açıklamada bazı yöneticilerin üye olmadan yönetici olduklarını belirterek şöyle konuştu: "Maç geçsin diye bekledik konuşmak için... Sonuç ne olursa olsun bekledik. Kulübe bu kadar zarar verenler varken bir de biz olumsuzluk yapmayalım dedik. Kongre öncesi Divan kuruluna rica ettik. 1 hafta erteleyin diye kabul etmediler. Ortada düzgün bir liste yok bu yarar değil, zarar verir dedik. Dinlemediler. Taraftar her şeye karışmasın biz listeyi tek tek inceleyeceğiz. Üye olmayan varsa biz kabul etmeyiz dediler. Ancak üye olmayan insanlar yönetici oldu kontrol etmediler. Oldu bittiye getirildi. Bu duruma da sessiz kalındı. Ama biz sessiz kalmayız. Madem üye olmayan yönetici oluyor. Bizler pazartesi günü sulh mahkemesine başvuru yapacağız. Usulsüz kongre diye.. Eğer kongreden sonra bu isimler üye yapıldıysa daha vahim kriminal çıkartır ve ağır bir suç olur. Bunun altında tribünlerden sevdiğimiz insanların kalmasını istemeyiz. Ayrılın. Bizim Osman Başkanla hiçbir sorunumuz yok. İyi bir insan ama iyi bir insan olmak yeterli olmuyor maalesef... Kulüp battıkça batıyor. Bu duruma da sessiz kalamayız. Yine taraftar karışmasın diyecekler ama takım göz göre göre düşerken seyirci kalamayız. Kalmayacağız. Vicdan sahibi tüm Eskişehirspor sevdalılarının da bu süreçte birlik beraberlik içinde olması gerekir. Yönetime giren tribünlerden isimler de şapkasını önüne koyup tekrar düşünmeliler. Eskişehirspor’a zarar verdiklerini görmeliler. Biz dostça tekrar uyarımızı yapıyoruz. Oyuncular hepsi serbest kalacak. Tutacak takım bile kalmayacak. Biz Bir önceki başkanı da destekledik. Kongrede oy da verdik ama yanlışlarını da söyledik. Osman taşın da yanlışlarını söyledik. Söylüyoruz. Birilerini desteklememiz yanlışları görmezden geleceğimiz anlamına gelmez. Varsın yine biz kötü bilinelim ama doğruyu söylemekten de vazgeçmeyiz. Ortada bir yanlış var. Eskişehirspor yok oluyor. Hem de göz göre göre... İnsanların iyi niyetinden şüphemiz yok ama böyle olmaz. Olmuyor. Olacak gibi de değil. Açık ve net.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.